Son güncellenme :14.02.2015 13:09

Anasayfa > Haberler, MANŞET, SON DAKİKA > Basın Açıklaması

14.02.2015 Cts, 13:09

Basın Açıklaması

2014-2015 sezonunda çok önemli projelere imza atan ve bu sayede ulusal medya başta olmak üzere adından sıklıkla bahsettiren, bununla birlikte yaptıkları da yapacaklarının teminatı olan NALÇACILILAR taraftarlar derneği olarak uzun zamandır içimize attığımız bazı şeyleri dile getirmenin vaktidir diye düşünüyoruz.

Bu zamana kadar üstüne düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getiren ve güzel Konya’mızda yeni bir akımın öncülüğünü yapan grubumuz, son Balıkesirspor deplasmanı öncesi yaşananlardan rahatsız durumdadır. Taraftarın ve yönetim kurulu üyelerimizin kaynaşmasının inşa edilmesi amacıyla yapılan organizasyonlarda özellikle küfür vs kötü tezahürat ile ilgili alınan kararlara harfiyen uymuş olmamız ancak bunun karşılığında aynı samimiyeti yönetim kurulumuzdan görememiş olmamız sebebiyle Sivasspor karşılaşmasında ilk 10 dakika sessiz kalınıp tepkimiz ortaya konacaktır.

Bununla birlikte Balıkesirspor deplasmanı öncesi taraftarımıza yaşatılan o vefasızlığın sorumlularını da istifaya davet etmekteyiz.
Çünkü söz konusu KONYASPOR ise herkes teferruattır…